Időpont kérése
Kérdések-tanácsok Időpont kérése

Az érzékeny fogak kezelése

A fognyak érzékenysége rendkívüli fájdalommal jár. Önnél is akkor jelentkezik a szúró fájdalom, ha túl hideg, vagy túl forró ételeket fogyaszt?
Bővebben

Állkapocs kattogása és annak következményei

Sokan nem tudják, hogy milyen súlyos következményekkel járhat, ha nem kezeltetik ezt a rendellenességet!
Bővebben

Örökletes fogbetegségek

Valóban, léteznek olyan kórokozók melyek átjutnak a csecsemőt körülvevő gátakon.  Ez leginkább csak a hajlam a különböző fogbetegségekre.  
Bővebben

A fogak saveróziója gyermekeinknél

Ön tudta, hogy gyermeke fogainak inkább ártanak a gyümölcslevek, mintsem használnak? Ebből az érdekes cikkből megtudhatja, hogy mit okoz a rendszeres gyümölcslé és egyéb üdítők fogyasztása.
Bővebben

Gengigel

Sajnos napjainkban egyre többen küzdenek ínybetegséggel. Ennek okai különbözőek lehetnek, viszont egy új hialuronsav alapú készítménnyel a probléma teljes mértékben megszüntethető.  
Bővebben

A fogkő és következményei

A fogkő nem csak esztétikailag zavaró, hanem súlyos fogágy-betegségek elindítója is lehet. Ha a fogkő nem kerül időben eltávolításra, akkor az íny visszahúzódhat, elsorvadhat. A fogkő tehető leginkább felelőssé a fogágy-betegségek kialakulásáért...
Bővebben

Fogmosási útmutató

Fogaink épségének, szépségének megőrzése érdekében a jó szájhigiéne, a helyes táplálkozás, a rendszeres ellenőrző vizsgálatok mellett az egyik legfontosabb a helyes fogmosási technikák elsajátítása. A jól alkalmazott fogmosási alapelvek betartásá...
Bővebben

Mi az a cirkónium-oxid és mire használjuk?

Kevesen tudják, hogy egy esztétikus szép mosoly, egészséges fogsor kialakítása cirkon koronák és héjak segítségével is lehetséges.
Bővebben

Ön mi alapján választ fogkefét?

Az emberek általában ár és szín alapján választanak fogkefét, pedig ennél összetettebb döntést kellene hozniuk.  Ön mi alapján vásárol fogkefét?
Bővebben

Az éjszakai fogcsikorgatás következményei

Ön csikorgatja vagy szorítja a fogait éjszaka? Ébredt már arra, hogy zsibbad a keze? Ilyen és még számos más problémát okozhat a hibás fogsorzáródás
Bővebben