Időpont kérése

A Hátsági-Horváth Fogászati Bt. a GINOP-2.1.817-2018-02727 azonosító számú projekt keretében 8.717.855,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült korszerű fogászati eszközök beszerzésére.

Cégünk széleskörű fogászati szolgáltatásokkal, kitűnően felkészült szakorvosokkal, empatikus szakasszisztensekkel, sokéves tapasztalattal várja a pácienseit. Kiemelt tevékenységeink közé tartozik az esztétikai fogászat és a fogbeültetés azonnal terhelhető magas minőségű svájci implantátumok alkalmazásával.

Tevékenységünk főbb területei: Megtartó fogászat, esztétikai fogászat, fogpótlás, szájsebészet.
Szakképzett fogászati csapatunk tagjai: fogorvosok, asszisztensek, specialisták, technikusok, szájhigiénikusok.
Fogorvosaink klinikai tapasztalattal is rendelkeznek, így speciális problémák esetén (szájsebészet, implantológia, gyökérkezelés stb.) is szakszerű ellátásban részesül a gyógyulni vágyó.

A Hátsági-Horváth Fogászati Bt. Székesfehérváron a Zámoly köz 5. szám alatt található. A rendelő 160 nm-es, 3 kezelőhelységből álló rendelő építészeti kialakítása alkalmas pácienseink magas szakmai színvonalú ellátására. Rendelkezünk röntgen készülékkel is, így a szükséges radiológiai vizsgálatok a helyszínen elvégezhetőek. A betegek kényelmét szolgálja a rendelőhöz tartozó parkoló is.

A Hátsági-Horváth Fogászati Bt. jelenleg döntő többségében magyar pácienseket lát el, a betegek kisebb hányada külföldi. A rendelő kapacitása és kialakítása lehetővé teszi a magasabb alkalmazotti létszámot és a magasabb ellátott betegszámot.

A külföldi és magyar páciensek teljes körű fogászati ellátása érdekében CT készülék bérlését tervezzük, amelynek használatával a páciensek vizsgálata és kezelése elvégezhető lesz a rendelőben. A projektben beszerzésre kerülő új technológiával - amellyel az új eszközök rendelkeznek - nagyobb kényelem, hatékonyabb beteg ellátás válik lehetővé. A nagyobb műszaki biztonság a betegellátás folyamatosságát tudja biztosítani.
A megvásárolni kívánt eszközök olyan modern technikai felszereltséggel rendelkeznek, amelyek pontosabb, hatékonyabb diagnózist és terápiát tesznek lehetővé, illetve orvosainknak pontosabb tájékozódást és látási viszonyokat biztosítanak. A pácienseket nem kell más rendelőkbe irányítani, mert a beszerzendő eszközök segítségével eddig nehezebben vagy nem megoldható problémák is biztonságosan kezelhetők. A korszerű eszközökkel végzett beavatkozások kisebb traumát jelentenek a pácienseknek, így a gyógyulási esélyeik jobbak és a gyógyulás hamarabb következik be, illetve kisebb kellemetlenségekkel jár a kezelés a betegek számára.

A fogászati mikroszkóp használata révén a fogorvos többszörös nagyításban és árnyék nélküli megvilágításban látja a kezelendő területet. Használata többek között az endodontia területén terjedt el; például a gyökérkezelés során kizárólag a fogászati mikroszkóp segítségével lehetséges látni a foggyökér csatorna teljesen egyedi lefutását.
A beszerzendő korszerű, magas színvonalú mikroszkóp lényegesen hatékonyabb, precízebb és gyorsabb kezelést tesz lehetővé, használatával elkerülhetők a fájdalmas szükségtelen újrakezelések.
A mikroszkóp további előnye, hogy segítségével feltárhatók a fog keményszövetének szabad szemmel nem, vagy alig látható repedései, amelyek fogászati problémákhoz vezethetnek és fájdalmat okozhatnak. Operációs mikroszkóppal végzett kezelések sikeraránya magasabb, köszönhető ez a jobb látási viszonyok miatt pontosabb diagnózis megállapításának és a minimál invazív beavatkozásnak.

Planmeca fogászati kezelőegység: A fogászati kezelőegység páciens székét úgy alakították ki, hogy anatómiai szempontból illeszkedjen, mozgatás közben tökéletesen alkalmazkodjon a test kényelmes alátámasztásához. A megfelelő ergonómia hozzájárul a páciens ellazulásához, ezzel a stressz mentes kezelésekhez.
A kezelőegység lehetőséget biztosít a mozgáskorlátozott páciensek ellátására is. A kezelőegység bővíthető, beszerzése elengedhetetlenül szükséges az a mikroszkóp szakszerű használatához.
A Synology DS418 12TB egy nagy kapacitású, a mai személyes adatbiztonsági követelményeknek megfelelő háttértároló (tükörszerver), mely a képfelvételek tárolásán túl a betegek kezelési adatait tartalmazza.

A projekt megvalósításának következményei: a technika fejlődése miatt csökkennek a holtidők és a szakdolgozói személyzet munkakörülményei javulnak.