Időpont kérése
Mosolyközpont Időpont kérése

Fogászatunkat működtető munkatársaink:

Szakképzett fogorvosaink és nagy tapasztalattal rendelkező fogászati asszisztenseink szeretettel várják Önt Budapest közelében, Székesfehérváron a Dr. Hátsági Implant Fogászaton!

Dr. Hátsági-Horváth MiklósDr. Hátsági-Horváth Miklós
a fogászati központ vezetője, fog- és szájbetegségek szakorvosa

“2009-ben szereztem oklevelet a Los Angeles-i UCLA Egyetem Master of Implant Dentistry képzésében. Fő tevékenységi területem az implantológia, a parodontális- és szájsebészet, valamint az esztétikai fogászat. Az International Team for Implantlogy tagja vagyok. Három évig dolgoztam a Budapesti Biotechnológiai Intézetben. Kiemelten fontosnak tartjuk a páciensek személyiségégéhez harmonikusan illeszkedő, igényeiket figyelembe vevő, esztétikus restaurációk készítését. Angol és német nyelven beszélek.”

 


Dr.Kallós GabriellaDr. Kallós Gabriella
fog- és szájbetegségek, a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

“Fő tevékenységi területem az endondontia, az esztétikai fogászat és a fogpótlás. 2 évig dolgoztam gyermekfogászaton, majd 13 éve dolgozom magán fogorvosként és körzeti fogorvosként. Mind a gyerekekkel, mind a felnőttekkel megtalálom az oldott hangvételt. Kezelés előtt részletesen elmagyarázom a beavatkozásokat. Így a páciensek bizalommal fordulnak hozzám. Angol nyelven beszélek."
 

 


Dr. Kul ViktorDr. Kul Viktor
fogorvos

2011-ben szereztem diplomát az Ungvári Nemzeti Egyetem Fogorvosi Karán, melyet 2016-ban a Semmelweiss Egyetemen honosítottam.

2017-től dolgozom a Dr. Hátsági Implant fogászatban.  Erősségem a fogak esztétikus restaurációja, fogpótlások készítése. Munkám során fontosnak tartom a precíz, körültekintő állapotfelmérést, mely alapján tökéletesen testhez illő megoldásokat találunk minden páciens részére.
 Dr. Szoboszlai István Dr. Szoboszlai István
fogszabályozó szakorvos

 

 

 

 


Dr. Lauko PéterDr. Lauko Péter
fog- és szájbetegségek, a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa. Gnatológus, izületi betegségek specialistája

“Két évig dolgoztam a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján. A kezelések előtt és alatt is részletesen megbeszéljük pácienseimmel a rájuk váró beavatkozások folyamatát, így esetleges bizonytalanságaikat könnyebben eloszlathatjuk. Angol és német nyelven beszélek.”
 

 


 

Németiné Farkas Marianna
Trigger masszázs specialista, GyógyítóLézer specialista, szakaszisztens,dentálhigiénikus

"Mosolygós, nyugodt természetem segít abban, hogy oldjam a hozzánk betérő betegek feszültségét. Számomra a legfontosabb az a személy, aki bizalommal van irántunk, aki hozzánk jön segítségért. Célom, hogy pácienseink a lehető legnyugodtabban üljenek be a fogorvosi székbe, s miután végeztek, megnyugodva térjenek haza.

Szívesen tájékoztatom Őket a várható vizsgálatokról, kezelések menetéről, s igyekszem minden kérdésükre megnyugtató választ adni.  Trigger masszázs és safe lézer specialistaként módomban áll alternatív terápiák használatával is a segítségükre lenni. Ezek a lehetőségek hihetetlen módon felgyorsítják a gyógyulási folyamatokat, lerövidíti a regeneráció idejét."


Schieder MártiSchieder Márti
szakaszisztens

“Barátságos, közvetlen hangvételünkkel igyekszünk megteremteni a sikeres fogászati kezelésekhez elengedhetetlen oldott légkört.
Nagy öröm számomra, hogy egy modern gépekkel felszerelt, korszerű rendelőben, egy fiatal lendületes fogászati csapat tagja lehetek.”


 


Sipos Judit
asszisztens


 

Petrovich Éva

asszisztens

 

Károly Orsolya

asszisztens

 

Pálfiné Szilágyi Viktória

recepciós

 

Kis Fanni

recepciós