Időpont kérése
Aktuális Időpont kérése

Gyógyulj és pihenj

A rohanó mindennapokban sokaknak nincs idejük egy utazással, pihenéssel egybekötött fogászati kezelést megszervezni, így mi rájuk gondoltunk, amikor a ’gyógyulj és pihenj’ szolgáltatást kialakítottuk.

Rendelőnk ezzel az újfajta szolgáltatási csomaggal szeretné emelni a fogászati beavatkozások minőségét. Nálunk lehetőség van arra - egy komplex szolgáltatás keretében-, hogy pácienseinknek körültekintően és az igényeikhez szabva elintézzük magyarországi szállásfoglalásaikat, megszervezzük szállításukat rendelőnk és szállásuk között, valamint szabadidős, rekreációs és wellness programokat is ajánlunk, foglalunk igény esetén.

Páciensünknek csak annyi a teendője, hogy egy állapotfelérést és kezelési tervet követően megjelöli, hogy mikor lenne számára alkalmas elvégezni a beavatkozást, és munkatársaink Magyarországon tartózkodása idejére elintézik a szállásfoglalását, szállítását rendelőnk és szálláshelye között, igény esetén szabadidős, wellness, illetve aktív pihenést biztosító programajánlót és válogatást készítenek össze. 

És természetesen gondolnak páciensünkkel utazó családtagjaira is, nekik akár külön programot is szerveznek és transzfert biztosítanak a beavatkozás idejére.

Szállodák, szálláslehetőségek listája >

Programajánló Székesfehérvár és környékén >

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket bizalommal telefonon vagy emailben a bővebb illetve az Önre szabott információkért!

Elérhetőség

Vissza